Monthly Archives: juni 2014

Google AdWords handleiding door DataCT

Google AdWords handleiding

Google AdWords is een advertentie systeem waarmee u tegen betaling bovenaan kunt staan in de zoekresultaten van Google. Ook kunt u adverteren op het advertentie netwerk van Google, waaronder op AdSense websites en op sites als Youtube. Met Google AdWords genereert u dus veel exposure voor uw bedrijf en website en wanneer u iets verkoopt via internet kunt u met dit platform ook uw omzet fors zien stijgen. Hieronder ziet u een voorbeeld van een Google AdWords advertentie.voorbeeld ad voor google adwords handleiding

Met behulp van deze blogpost, de Google AdWords handleiding van DataCT, kunt u een vliegende start maken met uw AdWords campagne. Daarnaast kunt u ook nog profiteren van een fikse korting.

Continue reading

rechtenvrije afbeeldingen datact blog

Rechtenvrije afbeeldingen voor uw website

Fotografie op uw website is belangrijk. Bezoekers van uw site klikken voornamelijk op afbeeldingen, daarnaast ziet uw site er met goede website fotografie ook gelijk een stuk overtuigender uit. Daarom zocht DataCT meerdere bronnen voor rechtenvrije afbeeldingen, die u dus met volledige rechten kunt gebruiken voor uw website.

Continue reading

Website statistieken analyseren

Waarschijnlijk heeft u al Google analytics of Piwik geinstalleerd voor uw webshop of blog. Maar hoe kunt u de informatie over uw huidige bezoekers inzetten om meer bezoekers op uw site te krijgen? In deze post gaan we in op de informatie die beschikbaar is via website statistieken, hoe u hier zinnige informatie uit kunt halen en hoe u deze informatie kunt inzetten om uw bezoekersaantallen te verhogen.

Continue reading