Veiligheid

wat doet DataCT om uw site zo veilig mogelijk te hosten?

Veiligheid van onze hosting omgeving

Bij webhosting is veiligheid van het grootste belang. DataCT zorgt er op meerdere manieren, zichtbaar en onzichtbaar, voor dat uw bestanden, databases en e-mail optimaal afgeschermd zijn van de buitenwereld. Hieronder staan enkele voorbeelden van hoe wij continu werken aan de veiligheid van uw gegevens.

Back-ups

Wij maken, automatisch, elke dag een back-up van al uw bestanden. U hoeft daar niets voor te doen. Mocht er dus iets fout gaan, kunnen wij altijd een back-up van maximaal 24 uur oud terugzetten in uw hostingmap.
Meer informatie over backups

SSL-certificaten

Wanneer u gegevens van uw klanten via uw website verwerkt, is een SSL-certificaat onmisbaar. Bij DataCT kunt u bij uw bestelling eenvoudig aangeven welk type certificaat u wenst en wordt het voor u geïnstalleerd.
Meer informatie over SSL-certificaten

Virus scanner

Een virus is niets anders dan een of meer bestanden in uw hostingmap, die bepaalde taken uitvoeren waarvan u geen weet heeft. Met geavanceerde software worden alle mappen op onze server  regelmatig gecontroleerd op de aanwezigheid van virussen. Schadelijke bestanden worden verwijderd.

Spamfilter

Alle inkomende e-mail wordt bij binnenkomst gecontroleerd op spam. Geavanceerde software kent aan iedere e-mail strafpunten toe. Hoe meer strafpunten een e-mail krijgt, hoe groter de kans dat de e-mail in uw spam-map belandt. U kunt per e-mailadres het spamfilter instellen en beheren.

Malware scanner

DataCT heeft op haar hostingplatform een scanner die alle websites regelmatig controleert op de aanwezigheid van malware. Indien onze scanner malware vindt op uw website zal dit worden gemeld, waardoor u actie kunt (laten) ondernemen om uw site weer schoon en veilig te krijgen. Hiermee voorkomt u dat uw website door Google afgesloten kan worden.

© DataCT B.V. sinds 1999 - Alle op deze website getoonde prijzen zijn exclusief 21% btw, tenzij anders vermeld.