WordPress WooCommerce

Wilt u een webshop maken die er niet alleen mooi uitziet, maar die u tevens eindeloos veel e-commerce mogelijkheden biedt? Dan is een combinatie van WordPress en WooCommerce voor u een ideale keuze. Al talloze Nederlandse webwinkels gebruiken dit Content Management Systeem (CMS) en deze plugin naar volle tevredenheid.

WooCommerce is een plugin die speciaal is ontwikkeld om naadloos te integreren met WordPress. Meer dan de helft van de websites wereldwijd gebruikt dit CMS inmiddels en hierbij horen ook vele webwinkels. Maar liefst een derde van deze webshops gebruikt de WooCommerce plugin om hun e-commerce activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

WordPress en WooCommerce handleiding

Het gebruik van beide softwareprogramma's kan bijna niet eenvoudiger zijn. Wanneer u kiest voor een hostingpakket bij DataCT, wordt het CMS namelijk al voorgeïnstalleerd. Aan dit gedeelte van de installatie hoeft u dus niets te doen. Het enige wat u rest is het installeren van plugins, maar dit is over het algemeen een fluitje van een cent.

In het administratiegedeelte van uw WordPress website klikt u op Plugins en vervolgens op Nieuwe plugin. In het zoekveld vult u vervolgens de naam van de plugin in. Deze verschijnt nu links bovenaan de zoekresultaten en uit de meer dan één miljoen installaties blijkt duidelijk de grote populariteit. Klik op 'Nu installeren' en alles is klaar voor gebruik!

Gebruik de beste WooCommerce plugins en thema's

Dankzij de grote populariteit van WordPress en WooCommerce, zijn er inmiddels talloze thema's en plugins die zijn ontwikkeld om de functionaliteiten van deze combinatie nog verder uit te breiden. Zo zijn er bijvoorbeeld thema's met een lay-out die is geoptimaliseerd om de conversie van webwinkels met een e-commerce plugin te verbeteren.

Ook is er software die speciaal is ontwikkeld om WooCommerce nog krachtiger in gebruik te maken. Denk hierbij aan de mogelijkheid voor consumenten om wenslijstjes te maken, geavanceerde conversierapporten en productpagina's die een webshop er nog gelikter laten uitzien. Hierdoor heeft een startende webwinkelier altijd de mogelijkheid om door te groeien.

WooCommerce webshop met WordPress maken

Het maken van een WooCommerce webshop met WordPress is dan ook relatief eenvoudig, vooral als u de hosting en domeinnaam bij DataCT afneemt. In dat geval is het CMS al automatisch geïnstalleerd en hoeft u alleen nog maar de e-commerce te installeren. Dit is al binnen enkele muisklikken gedaan.

WooCommerce en WordPress zijn simpelweg een uitstekende combinatie die tot in de lengte van jaren gebruikt zal worden. Wilt u ook een winstgevende webshop starten met professionele betaalmogelijkheden zoals iDeal? Informeer dan bij DataCT naar de mogelijkheden via sales@datact.nl of bel ons op 030-2416552.

Wordpress
Bekijk onze Wordpress pakketten

Wordpress gratis geïnstalleerd met één druk op de knop.

klik hier

© DataCT B.V. sinds 1999 - Alle op deze website getoonde prijzen zijn inclusief 21% btw, tenzij anders vermeld.